Varstvo osebnih podatkov

 Katalog:

PRIBOR
O podjetju
Kontakt
Bli┼żnjice

 e-po┼íta

:: Kdo smo :: Arhiv slik 2004 :: Arhiv slik 2006 :: Arhiv slik 2008 :: © Copyright ::

O podjetju / Kdo smoTrgovina Majster,
Šinko Ervin s.p
Cankarjeva 23,
9000 Murska Sobota, Slovenija
ID za DDV:SI97266019
Dav─Źni zavezanec: DA
GSM: 041 740 606
Telefon: 0590 21 464

Smo specializirana trgovina in servis za ro─Źna elektri─Źna orodja znanih in kvalitetnih ter cenovno konkuren─Źnih blagovnih znamk.
Podjetje posluje ┼że od leta 1992, pod sedanjim imenom pa od leta 1997.
Na tem podro─Źju imamo tako ┼że ve─Ź kot 25-letne izku┼ínje, spremljamo razvoj novih orodij in kot servis imamo edini mo┼żnost spremljati kvaliteto in vzdr┼żljivost posameznih orodij. Zato tudi menimo, da smo pravi naslov za nasvet pri nakupu va┼íega novega orodja.

Veseli nas, da lahko kot svoje prednosti na┼ítejemo konkuren─Źne cene, tehni─Źno podporo, hitre in kvalitetne storitve, stalno prisotnost na trgu, dosegljivost, prizadevnost, skrb za okoljeÔÇŽ

Naše dejavnosti: PRODAJA, ZASTOPANJE, SERVIS, SVETOVANJE.

Prodaja in servis izdelkov blagovnih znamk:Prodaja originalnega pribora: Milwaukee, AEG, Dewalt, Black&Decker, Bosch, Metabo, Makita ...

Orodja pa Vam ne bomo le prodali, ampak Vam nudimo tudi lasten servis, ki skrbi za brezhibno delovanje ter kvalitetno vzdr┼żevanje strojev.


Z nara┼í─Źanjem prodaje ro─Źnega elektri─Źnega orodja je tesno povezana tudi potreba po kvalitetnih in hitrih servisnih storitvah.

Kot servis z ve─Ź kot 30-letno tradicijo si upamo trditi, da s svojimi servisnimi storitvami zadovoljujemo veliko ve─Źino uporabnikov na na┼íem podro─Źju.

Vsa orodja servisiramo v najkraj┼íem mo┼żnem ─Źasu in z originalnimi nadomestnimi deli, ki jih lahko po ┼żelji pri nas tudi kupite oz. naro─Źite.

Na zalogi imamo velik izbor rezervnih delov za ro─Źno elektri─Źno orodje blagovnih znamk MAKITA, MILWAUKEE, AEG, DEWALT, BLACK & DECKER, BOSCH, METABO, HITACHI in ┼íe nekatere druge znane blagovne znamke po naro─Źilu.

NE POPRAVLJAMO ORODJA "NIZKOCENOVNEGA" RAZREDA, ZA KATERA PRI NAS NI NA VOLJO NOBENIH REZERVNIH DELOV !Vabimo Vas, da nas obi┼í─Źete v trgovini na sede┼żu podjetja v Murski Soboti.

© Copyright 2004 - 2015 Trgovina Majster, Murska Sobota, Slovenja. Vse pravice pridr┼żane.