UGODEN NAKUP
Varstvo osebnih podatkov

 Katalog:

DeWalt ®
Bosch ® - profi
Makita ®
Metabo ®
Milwaukee ®
Fein ®
Flex ®
OSTALO orodje ®
Hitachi ®
PRIBOR
CENIKI
O podjetju
Kontakt
Bli┼żnjice

 e-po┼íta

:: O PODJETJU Hitachi :: Aku. Program Li-Ion 18V :: Aku. Program Li-Ion 10.8V :: Aku. Program Li-Ion 3.6V :: Kombinirana kladiva - SDS Max :: Rušilna kladiva - SDS Max :: Kotni brusilniki ::

Hitachi ® / O PODJETJU Hitachi


Podjetje Hitachi Ltd. je bilo ustanovljeno leta 1910 in je pred kratkim praznovalo 100 let svojega obstoja. Hitachi je danes ena od najve─Źjih svetovnih korporacij s preko 900 podjetij povsod po svetu in s akumuliranim znanjem, kapitalom in izku┼ínjami tako da zelo mo─Źno vpliva na smeri in tempo razvoja znanosti in tehnike v svetu.
Hitachi Koki Co. Ltd. je ustanovljen leta 1948 kot ─Źlan skupine Hitachi. Ker je Hitachi med Japonci sinonim za kvaliteto, ima Hitachi Koki med vsemi prizvajalci elektri─Źnega ro─Źnega orodja najve─Źji tr┼żni dele┼ż na japonskem. Trenutno v Hitachi Koki proizvajajo ve─Ź kot 1000 razli─Źnih elektri─Źnih ro─Źnih strojev s proizvodnjo po celem svetu.
Pregovorna japonska kvaliteta je temelj na katerem slovi orodje Hitachi.© Copyright 2004 - 2015 Trgovina Majster, Murska Sobota, Slovenja. Vse pravice pridr┼żane.