Varstvo osebnih podatkov

 Katalog:

PRIBOR
O podjetju
Kontakt
Bli┼żnjice

 e-po┼ítaDru┼żba Milwaukee Electric Tool Company je vodilni proizvajalec in ponudnik prenosnih elektri─Źnih orodij in pribora za najte┼żje zahteve razred »Heavy-Duty«, namenjen profesionalnim uporabnikom po vsem svetu.

Od svoje ustanovitve leta 1924 se je dru┼żba Milwaukee osredoto─Źila na eno samo vizijo : izdelovati najbolj┼ía elektri─Źna ro─Źna orodja in pribor za najte┼żje zahteve za profesionalne uporabnike. Danes pomeni ime Milwaukee orodja najvi┼íje kakovosti, trajnosti in zanesljivosti, ki jih je mogo─Źe kupiti.


1 Izdelki

Dru┼żba Milwaukee izdeluje svoja ro─Źna orodja v zna─Źilni rde─Źi barvi z obema napetostima 120 in 230 Voltov, za uporabo po vsem svetu. Ob┼íirna proizvodna paleta pokriva ─Źez 500 razli─Źnih modelov orodij, od popolnega izbora akumulatorskih orodij, ┼żag lisi─Źark, vrtalnikov, ┼żag, brusilnikov in kladiv do orodij, ki so konstruirana za posebne namene kot so podstavki za vrtanje z diamantnimi svedri, sistemi za vrtanje z magnetnimi stojali, vrtalniki z magazini in akumulatorske pi┼ítole za iztiskanje kartu┼í s tesnilnimi masami.

Za podporo vsakemu izdelku je na razpolago ve─Ź kot 3500 razli─Źnih priborov. Ta pribor vsebuje ┼żagine liste, kronske svedre, spiralne svedre, vrtalne nastavke za les, rezkarje in diamantne rezalne plo┼í─Źe, brusilne diske, ┼żi─Źne ┼í─Źetke, nastavke za rezkalnike, vija─Źne nastavke, brusilne kolute in trakove ter svedre za udarno vrtanje.

2 Zgodovina

Dru┼żbo Milwaukee je leta 1924 ustanovil A.F.Siebert na osnovi orodja z imenom »Hole-Shooter«,kar je bil prvi lahki, prenosni, enoro─Źni vrtalnik za svedre 1/4". Dru┼żba je ohranjala svoj ugled inovatorja, ko je leta 1949 razvila edinstveni kompaktni kotni vrtalnik in prenosno elektri─Źno ┼żago, ┼żago lisi─Źarko Sawzall leta 1951 in vrtalnik z visokim navorom Hole-Hawg leta 1970. Vsa ta orodja so postala industrijski standard. Po letu in pol strogega preizku┼íanja so leta 1991 uvedli ┼żago lisi─Źarko Super Sawzall, z mo─Źjo 1000 W in 0 - 2800 hodi v minuti, kar je najve─Ź v tovrstni industriji.


3 Tr┼żi┼í─Źa in distribucijski kanali

To so delavci v gradbeni┼ítvu, obdelava kovin, klimatske naprave, izvajalci elektri─Źnih instalacij, splo┼íno gradbeni┼ítvo, oprema trgovin, renoviranje, instalaterji kuhinj, vzdr┼żevalci in vsi drugi, ki potrebujejo orodja za najte┼żje zahteve in profesionalno delo.

Dru┼żba Milwaukee prodaja svoje izdelke po vsem svetu predvsem preko glavnih distributerjev specialistov za orodja in trgovcev z opremo in stroji.


4 Inovacije in razvoj proizvodov

Od svoje ustanovitve leta 1924 je dru┼żba Milwaukee vodilna pri inovacijah, ki jih je uporabila v svojih novih izdelkih. Do konca leta 2002 je bilo podeljeno preko 137 ameri┼íkih in 179 mednarodnih patentov. Inovativni novi izdelki vsebujejo Tilt-Lok kro┼żno ┼żago, ki ima kot prva prva na svetu nastavljivi ro─Źaj in ┼żago lisi─Źarko Sawzall – Hatchet z ro─Źajem, ki ga je mogo─Źe nastaviti v 6 polo┼żajev.

Inovacije se danes nadaljujejo s serijo akumulatorskih vrtalnih vija─Źnikov in udarnih vrtalnikov Lok-Tor, ki so del palete brezvrvi─Źnih orodij z napetostjo 12-18 V, ki je naj┼íir┼ía v bran┼żi. ┼átudij zahtev uporabnikov, ra─Źunalni┼íko podprto konstruiranje, obse┼żno testiranje ┼żivljenjske dobe in zanesljivosti,ki ga izvaja sama, hiter razvoj proltotipov in testiranje na terenu tja do uvedbe novega izdelka na trgu vse to je osnova, da je lahko dru┼żba Milwaukee ponosna na svoj ugled dobavitelja inovativnih in kakovostnih izdelkov.


5 Sede┼ż dru┼żbe in tovarne

Sede┼ż dru┼żbe je v Brookfieldu, Wisconsin, kjer so tudi raziskave, razvoj novih izdelkov, podpora proizvodnji, tr┼żenje, prodaja in informacijski sistemi. Dru┼żba ima moderne proizvodne obrate v Greenwood, Jackson and Kosciusko, Mississippi; Blytheville, Arkansas; Brookfield, Wisconsin and Matamoros, Mexico.

Izdelki Milwaukeeja se izdelujejo po natan─Źnih standardih dru┼żbe tudi v modernih tovarnah v Evropi in po vsem svetu. Leta 2001 je bila blagovna znamka Milwaukee prvi─Ź uvedena v Avstraliji, ponovno pa v Evropi, leta 2002 pa v ostalih delih sveta. Dru┼żba zaposluje preko 3000 ljudi, ki slu┼żijo kupcem po vsem svetu.


6 Proizvodnja in distribucija

Metode celi─Źne proizvodnje omogo─Źajo dru┼żbi, da se lahko bolje osredoto─Źi na zadovoljevanje potreb kupcev in da se hitreje odziva na spremembe na trgu. Kot proizvodna organizacija, ki je na obeh straneh Atlantika certificirana po standardu ISO 9001 , je Milwaukee tudi prva ameri┼íka proizvajalka elektri─Źnih ro─Źnih orodij, ki ima certificirane po standardi ISO 9000 vse proizvodne obrate.

Dodatno se v obratih dru┼żbe Milwaukee izvaja statisti─Źna kontrola procesov, ki zagotavlja obvladovanje procesov in zmanj┼íuje variabilnost. Distributerjem elektri─Źnega orodja razpo┼íiljajo izdelke Milwaukee iz distribucijskih centrov v Olive Branch, Mississipi in Hoeselt-Belgija.


7 Prodaja in servis

Prodajno osebje dru┼żbe Milwaukee prodaja izdelke dru┼żbe distributerjem v ZDA, Mehiki, Karibih in severnem delu J.Amerike, z neposredno prodajo ali pa preko podru┼żnic v Kanadi in Mehiki.

Popravila in servis v garanciji zagotavlja mre┼ża preko 800 poobla┼í─Źenih servisnih postaj in 17 podru┼żnic dru┼żbe, ki so strate┼íko porazdeljene po ZDA, Mehiki in Kanadi.

Globalno se blagovna znamka Milwaukee tr┼żi in podpira preko 20 prodajnih in 400 servisnih dru┼żb v Evropi, v nordijskih dr┼żavah, Afriki, Bli┼żnjem vzhodu, Avstraliji, severnem delu J.Amerike in Aziji.


8 Kakovost Milwaukee

Ponos na kakovost izdelave
Spoštovanje poštenega dela
Zavezanost da naredimo izdelek, ki je razli─Źen
To je prepri─Źanje in zaveza, ki ju delimo z profesionalci, katerim slu┼żimo.

Kakovost je na┼ía najvi┼íja prioriteta. Za─Źenjajo─Ź z razumevanjem potreb profesionalnega uporabnika orodij se kakovost oblikuje z na─Źrtovanjem izdelkov, komponent in procesov, ki preka┼íajo druge in dopolnjuje z uporabo visokokakovostnih materialov in delov.

Proces se zaklju─Źi z dobavo najzahtevnej┼íih izdelkov, ki jih profesionalni uporabnik potrebuje in zahteva. Kaokovost je bila tista, ki je od leta 1924 ustvarjala sloves blagovne znamke Milwaukee in ki je ┼íe vnaprej gonilna sila napredka za rast dru┼żbe.


© Copyright 2004 - 2015 Trgovina Majster, Murska Sobota, Slovenja. Vse pravice pridr┼żane.