Varstvo osebnih podatkov

 Katalog:

PRIBOR
O podjetju
Kontakt
Bli┼żnjice

 e-po┼íta


Prilagodljiv sistem - vzemite kar potrebujete in kadar potrebujete.

TOUGHSYSTEM je nov mobilni in modularni sistem, s katerim boste hitro in preprosto oblikovali svoj izbor orodja, prilagojen va┼íim vsakdanjim potrebam. Sestavo kaset lahko poljubno oblikijete in na ta na─Źin dobite optimalno kombinacijo za dolo─Źen delovni dan.

PRILAGODLJIV
Izberite med tremi razli─Źnimi mo┼żnostmi shranjevanja - kaseto za orodje z organizatorjem za manj┼íi pribor, ve─Źjo kaseto za splo┼íno uporabo in zelo prostorno globoko kaseto za ve─Źja orodja - izberite idealno kombinacijo glede na va┼íe dnevne potrebe.Kratka predstavitev sistema TOUGH na Youtube:
 • KLIK!


 • PRIHRANI ─îAS
  Enkraten in patentiran sistem, ki omogo─Źa odvzem posami─Źne kasete, brez potrebe po prestavljanju ostalih kaset.

  MOBILEN
  Vozi─Źek je opremljen z centralnim zapiralnim sistemom, s pomo─Źjo katerega lahko zavarujemo vse kasete hkrati. Vozi─Źek lahko uporabimo tudi za prevoz ostale opreme in materialov. Velika 216 mm kolesa omogo─Źajo izjemno okretnost tudi na zahtevnej┼íih podlagah. Kasete lahko prena┼íamo tudi ro─Źno - preprosto jih pritrdimo skupaj.

  OBREMENITEV IN ODPORNOST
  Mo─Źne kasete 4 mm debeline so dodatno armirane in opremljene z robustnimi kovinskimi zapirali. Tako so odporne proti udarcem in prena┼íajo velike obremenitve. Vozi─Źek, posebej razvit za velike obremenitve ima kovinsko spodnjo preklopno plo┼í─Źo in prena┼ía do 120 kg obremenitev.

  ZAŠČITA IN VARNOST
  Kasete so pritipra┼íno za┼í─Źitene in odporne proti brizganju teko─Źin po IP65, zato ┼í─Źitijo va┼íe dragoceno orodje pred vremenskimi vplivi. Po potrebi lahko zapirala dodatno zavarujemo z obe┼íanko.
  Kov─Źek za orodje DeWalt DS 150 (1-70-321) Kov─Źek za orodje DeWalt DS 300 (1-70-322)
  Kov─Źek za orodje DeWalt DS 400 (1-70-323) Transportni vozi─Źek DeWalt DS Carrier (1-70-324)
© Copyright 2004 - 2015 Trgovina Majster, Murska Sobota, Slovenja. Vse pravice pridr┼żane.